35 Recepten

DIPPEN & SMEREN – 35R1154 Verrassend eenvoudig om zelf te maken. Van guacamole tot aioli en van klassieke kruidenboter tot Zuid-Amerikaanse peppadewspread.

LEKKER BURGELIJK – 35R0136 Een perfect gebarbecuede burger van zelf gedraaid gehakt? Of een pracht van een vegaburger? Je vindt ze in dit boek mét de beste tips & tricks.

PIZZA & FLAMKUCHEN – 35R0143 Wat is jouw favoriet? De pure eenvoud van pizza margherita of een vlezige extravaganza op een Amerikaanse bodem? Flinterdunne flammkuchen of een dikke, royale panpizza?

SALADES & DRESSINGS – 35R1185 Salades zijn lekker, makkelijk, snel te maken en supergezond. Liefdevol gehusseld met een goede dressing behouden groente en fruit al hun kleur, geur en frisheid.

SAPPEN & SHAKES – 35R1192 Verwen jezelf dagelijks met een supersap of -shake! Het is goed voor je weerstand, helpt je als je wilt afvallen, geeft je energie en een stralende huid.

VAN DE GRILL OP DE PLANK – 35R1116 Van zelfgemaakte beefburgers en gepekelde varkensentrecote tot gegrilde tonijnsteak en zoete maiskolven. Met dit boek zet je de meest indrukwekkende grillgerechten op tafel.

VEGA LEKKER – 35R0150 Meer plantaardige voeding op je menu heeft grote voordelen. En voor plezier in eten, want dit boek bewijst dat vega gevarieerder, verrassender en creatiever kan.

VERS & VERRUKKELIJK – 35R1215 Vers & verrukkelijk is ingedeeld per seizoen, om groenten te proeven wanneer ze op hun allermooist zijn. Puur, fris en gewoon heel erg lekker.