‘Dag van de leraar’ 5 oktober 2020

Op maandag 5 oktober is het de nationale Dag van de Leraar, dé dag om de kracht en pracht van het onderwijsvak te benadrukken Een speciale dag als eerbetoon aan iedereen die zich inspant om de volgende generatie klaar te stomen voor een mooie toekomst.

Zorgvuldig hebben wij een selectie van boekgeschenken samengesteld gericht op de Dag van de Leraar. Direct gericht op het vakgebied, op een goed begin van de werkdag of een zeer bijdetijds boek over een nieuwe manier van werken en leven. 

Vijf zeer betaalbaar geschenken en desgewenst per medewerker door ons aan huis bezorgd. Wij kunnen u al een boek aanbieden beginnend vanaf slechts € 4,99 inclusief btw. De waardebeleving is echter minimaal het dubbele!

Hoe dan?
Randall Munroe

‘Bizarre wetenschappelijke adviezen voor alledaagse problemen. Heel toegankelijk en informatief.’

meer informatie Hoe dan?

Lastige ouders, moeilijke leerlingen
Hans Kaldenbach

‘Een heel bruikbaar boek geschreven voor iedereen die werkzaam is in het onderwijs.’

meer informatie Lastige ouders, moeilijke leerlingen

GOEDE START! – Met 50 heerlijke ontbijtjes Een lekkere, gezonde, gemakkelijke of juist uitgebreide start van de (werk)dag.

meer informatie GOEDE START!

Een nieuw begin
Tony Crabbe

‘Een kompas voor een andere, nieuwe manier van werken en leven.’

meer informatie Een nieuw begin

Wie heeft er wél een boek bij zich?
Johan Goossens

‘Ik heb het boek hardop lachend in één ruk uitgelezen. Super grappig!’

meer informatie Wie heeft er wél een boek bij zich?

 

Graag rekenen wij uw inkoopvoordeel voor u uit en desgewenst de kosten voor het per medewerker aan huis bezorgen van uw waarderingsgeschenk.

Bel of mail ons gerust voor een prijsopgave en een exemplaar vrijblijvend ter inzage: telefoon 038 – 422 72 42 of e-mail verkoop@booksunlimited.nl