DSNM – Dat Smaakt Naar Meer

Thematisch en budgetvriendelijk, voor kerst én jaarrond!

  • Formaat 12 x 17 cm – 32 + 4 pagina’s – geniet
  • CO2-neutraal geproduceerd
  • Winkelverkoopprijs € 1,49 
  • Staffelprijzen op aanvraag

DSNM – Borrelboekje
ARBU453

Borrelhapjes die je bij de borrel, een aperitief of op een feestje serveert. De recepten komen uit alle delen van de wereld, zijn heerlijk en zien er ook nog eens prachtig uit.

DSNM – BOTERPLANK
ARBU455

Deze nieuwe borrelhaptrend is bedacht door een Amerikaanse chef-kok en ging razendsnel de hele wereld over. Bij het zien van het filmpje op TikTok liep bij miljoenen mensen het water in de mond. Met een boterplank kun je eindeloos variëren!

DSNM – FIT & VITAAL
ARBU460

De toekomst is fit & vitaal! In dit handzame boekje worden de vragen die je bezig houden over gezond leven helder en zonder omwegen beantwoord.

DSNM – OVENGERECHTEN – Lekker duurzaam koken
ARBU454

Dit boekje wijst je de weg met lekkere recepten, no-waste en creatief gebruik van leftovers. De lekkerste ovenrecepten en waardevolle tips om  duurzamer en lekker te koken. Kook en eet smakelijk!

DSNM – PIZZA’S
ARBU446

De lekkerste pizza’s maak je natuurlijk gewoon thuis en het is eigenlijk hartstikke makkelijk. Er kan eindeloos worden gevarieerd met ingrediënten.

DSNM – SMAKELIJK WATER
ARBU450

Drink minstens 8 glazen water per dag. Dit boekje geeft je een hele reeks recepten om het glas water afwisselender te maken door het een kleurtje en een heerlijk smaakje te geven.

DSNM – SUPER SMOOTHIES
ARBU458

Om vol energie aan een werkdag te beginnen kun je een smoothie drinken als ontbijt. Of doe de smoothie in een beker met deksel en geniet ervan tijdens de lunch of als tussendoortje.

DSNM – TAPAS
ARBU459
Thema: Tapas to share

Eenvoudig te maken hartige hapjes om aan het eind van de middag de lekkere trek mee te stillen. Je eet ze in combinatie met een glas wijn of een ander aperitief.