DSNM – Dat Smaakt Naar Meer

Thematisch en budgetvriendelijk. voor kerst én jaarrond!

  • Formaat 12 x 17 cm – 32 + 4 pagina’s – geniet
  • CO2-neutraal geproduceerd
  • Winkelverkoopprijs € 1,49 
  • Staffelprijzen op aanvraag

DSNM – DE LEKKERSTE BOTERPLANK RECEPTEN – ARBU455  Met een boterplank kun je eindeloos variëren, dus laat je fantasie de vrije loop en bestrooi de boter met de lekkerste dingen. Haal je mooiste borrelplank uit de kast, zoek lekkere ingrediënten bij elkaar en geniet.

DSNM – BORRELBOEKJE BORRELPLANK -ARBU453 Thema: Borreltijd
Borrelhapjes die je bij de borrel, een aperitief of op een feestje serveert. De recepten komen uit alle delen van de wereld, zijn heerlijk en zien er ook nog eens prachtig uit.

DSNM – KAAS EN KAASGERECHTEN – ARBU439 Kaas is een onuitputtelijke bron van culinaire mogelijkheden. In het boekje Kaas vind je alles over kaas bij de borrel, fondue en raclette, kaas in hoofdgerechten en de lekkerste kaasplateaus.

DSNM – PANNENKOEKEN CREPES & OMELETTEN – ARBU980 Van pancakes en omeletten om de dag mee te beginnen tot gevulde hartige pannenkoeken als hoofdgerecht bij de avondmaaltijd.

DSNM – PIZZA – ARBU446 De lekkerste pizza’s maak je natuurlijk gewoon thuis en het is eigenlijk hartstikke makkelijk. Er kan eindeloos worden gevarieerd met ingrediënten.

DSNM – SMAKELIJK WATER – ARBU450 Drink minstens 8 glazen water per dag. Dit boekje geeft je een hele reeks recepten om het glas water afwisselender te maken door het een kleurtje en een heerlijk smaakje te geven.

DSNM – SUPER SMOOTHIES – ARBU451 Om vol energie aan een werkdag te beginnen kun je een smoothie drinken als ontbijt. Of doe de smoothie in een beker met deksel en geniet ervan tijdens de lunch of als tussendoortje.

DSNM – TAPAS – ARBU449 Eenvoudig te maken hartige hapjes om aan het eind van de middag de lekkere trek mee te stillen. Je eet ze in combinatie met een glas wijn of een ander aperitief. 

DSNM – VOGELS VOEREN – ARBU231 Vogels voeren het hele jaar door is niet alleen noodzakelijk, in het voorjaar voor de verzwakte vogels zodat deze kunnen aansterken, maar het levert je ook vele soorten vogels op in je tuin.