Medewerkersgeschenken

Ontspanning, vitaliteit, hart onder de riem, schouderklopje…..

Het zijn de termen die leven bij werkgevers om thuiswerkende medewerkers de aandacht te geven die zij verdienen. Of een kleine attentie voor de extra hard werkende (zorg)medewerkers. 

Hierop aansluitend bieden wij een uitgebreid assortiment aan kleine geschenkboekjes, heel specifiek op het onderwerp of van iets algemenere aard.

Uit de serie Dat smaakt naar meer: Borrelboekje, Boterplank, Fit & Vitaal, Ovengerechten, Pizza’s, Smakelijk Water, Super Smoothies, en Tapas.

     

Uit de serie 4-Kant – culinair: Beleef Parijs, De Italiaanse keuken, Picknickrecepten eropuit en Picknickrecepten.

Uit de serie Thuis in de keuken: , BBQ & GRILL, Eenpansgerechten, Heerlijke hamburgers, Lekker duurzaam eten, Nederlandse gerechten en lekkernijen, Oven &  Stoven, Salade variaties, Slow Cooking,  en Wereldgerechten

Of specifiek op onderwerp: RELAX, Twaalf MIJ Momentjes, IN BALANS en Voel je in je element (Voor 12 mei Dag van de Verpleging)

   

Inkijk exemplaar! RELAX! 

Uit de serie ER OP UIT – vrije tijdWandelen in Nederland, Fietsen in Nederland, Wandel & fiets, Natuurwandelingen, Strand, Duin & Dijk wandelingen, Stedentrips in Nederland, WinterWandelWeetje – Hello Winter en WinterWandelWeetje – Winter Joy

    

 

LET’S BIKE: Speciale uitgave in nieuw formaat. Bijzondere fietsgids met QR-routes, picknicken, fietstips en natuurbeleving.

Uit de serie A5 – PuzzelenPuzzels & Spelletjes, Kruiswoord & Zweeds

 

ai – what’s in it for me?: Wat iedereen zou willen weten wat te doen met ai!