Maatwerk in boeken

Maatwerk in boeken, voor elke gelegenheid en toepassing een uniek boek(je), dat VERRAST, INSPIREERT en VERBINDT!

Elke organisatie heeft op z’n tijd een belangrijke boodschap of oproep. Uit marketingoverweging, ter ondersteuning van een (verkoop)actie, productpromotie, voorlichting, naamsbekendheid, verhuizing, eigen (kook)serie, fusie-organisatie, of als incentive bij een webshopbestelling. Grote en kleine organisaties zijn het erover eens: een maatwerkboek(je) is hét middel om over te brengen wat je wilt vertellen. Het versterkt de positionering en de merkbeleving voor langere tijd. Mits het concept ijzersterk is.

Een ijzersterk en uniek concept voor jouw organisatie. Te veel boeken verdwijnen na één keer doorbladeren in de kast. Of zelfs ongelezen. Een gemiste kans, zonde van de investering. Gelukkig kan het ook anders. Books Unlimited is specialist in maatwerkboeken met een ijzersterk concept. Ook  jouw organisatie gunnen we een uniek boek dat verrast, inspireert en (ver)bindt. Vele organisaties gingen je voor. Van Achmea en Treant tot Mondial Movers. Voor onze opdrachtgevers ontwikkelden we maatwerkboeken zoals bijvoorbeeld

  • Een incentive voor potentiële verhuisklanten met een echt praktische toepassing
  • Een fietsrouteboekje met routes langs plekken die te maken hebben met de organisatie
  • Een boek dat de belangrijkste kernwaarde van de organisatie op sprankelende wijze tot leven brengt
  • Een boek waarin de geschiedenis op écht onderscheidende wijze wordt gepresenteerd

Wat wordt het concept voor jouw maatwerkboek? Daar denken we graag samen met jou over na. Ook als jouw organisatie misschien klein is. Want we zijn er beslist niet alleen voor grotere bedrijven.

Voor tal van grote en kleine organisaties maakten we afgelopen jaren boeken om trots op te zijn. Denk aan grote organisaties zoals Schiphol, Beaphar en Universiteit Tilburg. En een aantal kleinere organisaties zoals de Espeterhoeve in Barneveld of Basisschool Genne in Hasselt.

Een maatwerkboek met een bijzonder concept, ongeacht het budget. Samen komen we daar altijd uit.     

 


 

“Wat eten we?” Dura Vermeer is een familiebedrijf, met een geschiedenis van 165 jaar, met kenmerkende normen en waarden van onder andere grote onderlinge betrokkenheid. Het kookboek van en voor collega’s is een geschikte uitgave voor het versterken van de onderlinge band tussen de medewerkers van de diverse divisies/afdelingen. Een jubileum boek voor Dura Vermeer met de beste recepten van medewerkers van Dura Vermeer met bijdrage van Herman den Blijker en een midden katern met de geschiedenis van Dura Vermeer.

 


 

“Klantenwerving en klantenbinding”

De winkelformule “Uw Slager” voert jaarlijks enkele campagnes voor klantenwerving en klantenbinding. Voor de actie in het najaar van 2019 heeft Books Unlimited een speciale uitgave met relevante en aantrekkelijke recepten ontwikkeld. Deze uitgave is in de winkels van Uw Slager aan consumenten verstrekt tijdens de najaarsactie.

 

 

 

 

 


 

 

“Uitstekend ontvangen”  

“Maak een boek over het thema ‘vertrouwen’voor de medewerkers van Achmea.” Met die opdracht van de Raad van Bestuur ging George van Helsdingen van Achmea aan de slag, in samenwerking met Books Unlimited.  “De uitgeverij en fotograaf Enno Rijpma bedachten een fotoboek waarin bekende én onbekende Nederlanders hun visie geven op het thema. Het boek is uitstekend ontvangen, zowel bij de Raad van Bestuur als bij de medewerkers.” Het eerste exemplaar werd uitgereikt aan oud-president De Klerk, bij zijn bezoek aan Nederland en het Achmea-hoofdkantoor in Zeist.

 


 

“Verrassend en verbindend” 

Medewerkers van de diverse zorglocaties met elkaar verbinden op een originele en praktische wijze was de wens van zorgverlener Treant. Books Unlimited ontwikkelde een praktisch boekje met fietsroutes langs de diverse locaties van Treant. Met het boekje in de hand worden de fietsers door hun collega’s op de betreffende locatie voorzien van een kop koffie of thee met wat lekkers. Zodoende leren de collega’s niet alleen elkaar maar ook elkaars locatie kennen.

 

 

 


 

“Een praktische incentive voor potentiële verhuizers” 

Mondial Movers, ‘de vriendelijke verhuizers’, verstrekt vrijblijvend offertes aan particulieren die willen gaan verhuizen. Om de bank met deze potentiële opdrachtgevers te versterken was men op zoek naar een incentive met een dagelijkse toepasbaarheid. Books Unlimited ontwikkelde hiervoor een praktisch receptenboekje met de aardappel als uitgangspunt. Voor elk gezelschap, voor iedere dag en voor elke gelegenheid. met het hoge bewaargehalte van dit boekje is Mondial Movers positief en langdurig onder de aandacht van (potentiële) opdrachtgevers en hun omgeving.

 

 


 

“Praktisch boekje dat inspireert en klanten op ideeën brengt” 

Bloemenatelier, woonwinkel en koffie- en theeschenkerij De Espeterhoeve biedt een unieke beleving in een sfeervolle boerderij. Diezelfde sfeer ademt het boek ‘Mooi meegenomen’, ter gelegenheid van het 20-jarige bestaan. Eigenaresse Hanny Krist: “Het boek vertelt over de historie en bevat tips (over woondecoratie en plantenverzorging) en recepten. Samen met de uitgever en tekstschrijver Books Unlimited bedachten we het concept. Ze begrepen direct wat we wilden: een boekje dat inspireert en op ideeën brengt. Het proces verliep heel soepel, we hadden er zelf niet veel werk aan. En het eindresultaat is prachtig, vinden ook onze klanten.”

 


Kies voor een maatwerkboek dat verrast en inspireert!

Bel ons voor een vrijblijvende kennismaking. Tel. 038 422 72 42