TIDK -Thuis In De Keuken

Koken met de wok – ARBU860 Wij zijn fan van wokken! Waarom? Wokken is lekker, gezond, makkelijk en mega veelzijdig. Bovendien past wokken volledig in de hedendaagse trend van verstandig, bewust en vooral duurzaam omgaan met de ingrediënten. Minder vlees en meer (biologisch gekweekte) groenten? Wokken biedt je een keur aan mogelijkheden om een verantwoorde maaltijd op tafel te zetten. Dus, haal die wok maar uit het keukenkastje tevoorschijn, het is tijd om aan de slag te gaan.

Slow Cooking – ARBU872 Niets geeft meer smaak af dan traag gegaarde ingrediënten in een slow cooker. Zacht vlees met heel diepe smaken, dat is het resultaat van ‘slow cooking’, een kooktechniek waarbij vooral vlees op heel lage temperatuur gegaard wordt. Extra aandacht en tijd maar niet ingewikkelder dan traditionele kooktechnieken. Het is zelfs rustgevend en roept een gezellige en huiselijke sfeer op. Lekker lang genieten van het bereiden van deze heerlijke recepten en extra genieten van de heerlijke smaken.

BBQ & Grill – ARBU873 Barbecueën, grillen en lekker buiten koken wordt steeds populairder en dat is een geweldige ontwikkeling. Ook wordt er steeds meer gekeken naar de mogelijkheden van de barbecue en grill je er niet meer alleen worstjes, hamburgers en speklapjes op, maar ook grote stukken vlees, groente en vis. Leuk ook is de mogelijkheid tot het langzaam garen op de barbecue. In de zomer is het enorm populair om een heerlijk stukje vlees of vis te roosteren. Naast de juiste apparatuur is natuurlijk ook de kwaliteit van de ingrediënten heel belangrijk. In dit boek BBQ Recepten ontdek je smakelijke recepten en doe je nieuwe ideeën op voor het grillen en slow roasten van een heerlijke maaltijd op de barbecue, maar ook vind je er hamburgers die heel makkelijk gewoon op het fornuis te maken zijn.

Koken voor kerels – ARBU888 Koken is allang niet meer een zaak van de vrouw hoort achter het aanrecht. Tegenovergesteld zelfs, veel mannen hebben de weg naar en in de keuken gevonden. Steeds meer mannen vinden in het koken een liefhebberij, een leuke hobby. Verzinnen, inkopen doen, rommelen met potten en pannen en dan trots het resultaat presenteren, het gaat de mannen goed af. Dit boekje “Koken voor Kerels” in de serie “Thuis in de keuken” geeft een keur aan recepten waar de man eer mee in kan leggen. Voorgerechten, hoofdgerechten, bijgerechten, desserts, lunchgerechten en snacks voor de lekkere trek. Stuk voor stuk toppertjes waarmee het succes verzekerd is. De bereidingswijze is kort maar krachtig en de ingrediënten zijn om de hoek verkrijgbaar.

Koken voor kerels – ARBU878 Koken is allang niet meer een zaak van de vrouw hoort achter het aanrecht. Tegenovergesteld zelfs, veel mannen hebben de weg naar en in de keuken gevonden. Steeds meer mannen vinden in het koken een liefhebberij, een leuke hobby. Verzinnen, inkopen doen, rommelen met potten en pannen en dan trots het resultaat presenteren, het gaat de mannen goed af. Dit boekje “Koken voor Kerels” in de serie “Thuis in de keuken” geeft een keur aan recepten waar de man eer mee in kan leggen. Voorgerechten, hoofdgerechten, bijgerechten, desserts, lunchgerechten en snacks voor de lekkere trek. Stuk voor stuk toppertjes waarmee het succes verzekerd is. De bereidingswijze is kort maar krachtig en de ingrediënten zijn om de hoek verkrijgbaar.

Wereldgerechten Fairtrade Original – ARBU880 WERELDGERECHTEN In dit receptenboekje staan 24 recepten uit allerlei windstreken die je kunt bereiden met Fairtrade Original producten zoals Thaise curry’s, Mexicaanse taco’s en Indiase Korma. De producten zijn gemaakt van eerlijke ingrediënten uit Azië, Afrika en Zuid-Amerika, zodat je lekker kunt genieten van alle originele smaken die de wereldkeuken te bieden heeft. WAAR SMAAK BEGINT Smaak begint bij de oorsprong. Daar waar het zaadje de grond in gaat. Waar tropische regenbuien de rijstvelden onder water zetten. Waar de zon de ananassen rijpt. Smaak begint bij de koffieboeren, die alleen de dieprode bessen selecteren. Bij de kruidenboerinnen, die feilloos de rijpe pepers weten te vinden. Sinds 1959 komt Fairtrade Original daar waar smaak begint.

Winterkost – ARBU867 Winter! Het is koud, de warme jas mag weer aan en hopelijk gaat het sneeuwen en met een beetje geluk kan er geschaatst worden. We kruipen wat dichter bij elkaar en verlangen naar gezelligheid en heerlijke en verwarmende gerechten. In dit boekje vind je genoeg ideeën voor een lekkere maaltijd om samen van te genieten.