TIDK -Thuis In De Keuken

Stevige, stoere en thematische serie inde ultieme prijs-prestatie verhouding.

  • Formaat 15 x 21 cm – 48 + 4 pagina’s – paperback
  • Klimaatvriendelijk geproduceerd
  • Winkelverkoopprijs € 2,49
  • Staffelprijzen op aanvraag

BBQ & GRILL VLEES-VIS-VEGA – ARBU882
Met ‘BBQ & Grill’ bereid je voor iedereen die mee-eet de lekkerste gerechten met of zonder vlees of vis!

Eénpansgerechten uit de (elektrische) hapjespan – ARBU894
Ontdek het gemak en de veelzijdigheid van koken met de (elektrische) hapjespan! De lekkerste recepten, variërend van eenvoudige ‘snel klaar maaltijden’ tot meer uitgebreide lekkernijen.

HEERLIJKE HAMBURGERS VLEES-VIS-VEGA – ARBU881
Een uitgebreide keuze aan smakelijke en makkelijk te maken hamburgers, perfect in balans, dus niet te veel, maar zeker niet te weinig en boordevol smaak! Vlees, vis én vega!

Lekker duurzaam eten – ARBU886
Lekker én duurzaam eten gaan heel goed samen. In ‘Lekker duurzaam eten’ vind je waardevolle tips en de lekkerste recepten om duurzamer en lekker te eten én de wereld een beetje beter te maken.

Nederlandse gerechten en lekkernijen – ARBU852
De Nederlandse keuken kent veel meer gerechten en geheime ingrediënten dan je zou denken. In Nederlandse gerechten en lekkernijen vind je er vele terug. Eet smakelijk!

Oven & Stoven Vis-Vlees-Vega – ARBU893
Oven- en stoofgerechten bereiden heeft altijd een bijzonder karakter. In alle rust garen de gerechten en verspreiden ondertussen hun heerlijke geuren. Met recepten uit de internationale keuken!

SALADE VARIATIES VEGA-VIS-VLEES – ARBU883
Salades, eeuwige verleiders tot een smakelijke lunch, een maaltijd of bijgerecht. Warm, koud, kaas, vlees, vega of vis.

SLOW COOKING – ARBU872
De kooktechniek waarbij vooral vlees op heel lage temperatuur gegaard wordt. Lekker genieten van het bereiden van deze heerlijke recepten en extra genieten van de heerlijke smaken.

Wereldgerechten – ARBU875
Wereldgerechten staat voor heerlijke recepten die speciaal zijn geselecteerd op smaak, voor elk moment en vooral op gemak. Met zoete, hartige en verrassende hapjes en gerechten.